Ändrade planer.

Precis när jag skulle ner och duscha så smsade Emelie ifall jag ville åka moppe till kairo. Så vi åkte dit och satt där och kollade på solnedgången :) Vi hade läsk och godsaker som vi smaskade på där, myspys :)
Kom hem nyss ungefär, har precis duschat och pluggat lite. Nu tänker jag icke plugga mer idag! Jag pluggar i skolan imorgon istället.
Jag är ju så klantig och bränner mig igen idag.. Fast den här gången ser jag inte lika "tomatig ut" I alla fall inte i ansiktet, jag tog på mig en keps så jag inte skulle bränna mig så mycket.
Mamma hade glömt att packa ner solskyddet så jag smetade ut mammas läppglans på axlarna + facet! xD Haha! men det var faktiskt solfaktor 25 så varför inte liksom? xD Jag blev jävligt kletig, men annars så funkade det faktiskt! :D

Härligt dag ute med båten. Pappa och jag körde tre i rad, eller vad det nu heter. Jag vann ;) Efter 5 timmar ute i härliga skärgården så åkte vi hem. Tar en timme med bilen hem och när man väl sätter sig i bilen så känner man hur svag man är i hela kroppen.

Nu ska jag faktiskt hämta lite glass, lite väl sent men jag känner att jag behöver lite kallt i mig. Det bräns på benen, magen, bröstet, axlarna, nacken och lite ansiktet så jag behöver massa kallt i mig just nu! Kommer bli ett helvette imorgon med att hitta några kläder som passar, nu när mina ben är brända dessutom så kommer det bli svårt.. Får väl gå naken till skolan? Haha, berättar om min helg imorgon istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0