Händelsen vi donken igår kl 2 på natten..

vi kände för att åka till donken efter bion. Så när vi kom hem så åkte vi med mopparna till donken i väsby. Vi visste inte ifall det var öppet så vi satt på mopparna en stund och väntade på någt slags svar? Då kommer det 4 killar som är riktigt dragna och frågar ifall vi vill ligga med dem.. Sen närmar dem oss och börjar spana och röra vid våra moppar. När dem går in till donken så följer vi med (passade på när dem ändå höll sig borta från mopparna). Det är några personer för oss i kön så vi väntar, jag har full koll på dem framför när jag hör Emelie säga "va fan håller du på med". Jag kollar bak och frågar Emelie vad som är fel, då säger hon att killen bakom henne började taffsa på henne.
Jag ser på Emelie hur arg hon blir. Jag försöker lugna ner henne och säger "skit i dem, vi beställer sen drar vi" hon lyssnar på mig och dem framför oss är strax klara. Plötsligt så känner jag hur någon börjar närma sig mina privatdelar! Jag vänder mig hastigt om, höll på att slå till killen riktigt jävla hårt! Men Emelie drar bort mig och puttar till killen och säger "du rör henne fan inte", innan Emelie håller på att göra något riktigt dumt så smäller jag till killen med hjälmen och går ut till moppen. Då skriker killen "va fan gör du, jag är kung i väsby passa dig" Jag skiter fullständigt i honom och går ut med Emelie och vi börjar röra oss hemåt.

Jävla dragna killar! Han var fan kortare än mig! Hur fan kan man göra så! BEHÄRSKA DIG! Har fortfarande en äcklig känsla i kroppen. Trodde jag såg honom idag när Emelie och jag var ute och åt lunch, fy fan.. Så jäkla glad att jag slog till honom med hjälmen! Skulle gjort mer än så men Emelie stoppade mig. Tur det kanske?
Aja..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0