Älska ungdomarna som hjälpte mig!

Fy vad varmt det har varit idag! vaknade vid 11.00 gick verkligen inte att sova mer. Älska värmen men kan det inte regna nån dag emellan, värmen tar död på mig! Drog iväg med Linda och badade, ni vet vart ;) Vi solade en massa där. Sen kom det en ung kille och frågade om han fick bada sin hund där ^^ haha gulligt att han frågade oss innan ^^ Sen sa han hejdå innan han gick, som om vi ägde stranden. Hahah det kanske vi gör också ;) Vi såg en orm i vattnet igen! efter de vågade vi inte bada.. Hahah, vi åkte hem mot kvällen och åt sen dirr dit igen. Då tog jag med mig ett cyklop (stavning?) och en badmadrass :D jätteroligt hade vi. Sen hittade vi ett husdjur :) Bertil fick den heta :) vi är sååååååå normala!

På vägen hem därifrån var inte lyckad ett ända dugg. Jag blev nästan gråtfärdig för att det var så jobbigt.. Trodde aldrig nån bil skulle stanna och hjälpa. Alla bilar körde jättesakta, sen gasade dem på som fan när jag kollade bak, ingen hjälp fick man heller.. Men till slut! stannade en bil med 5 ungdomar i. Dem hjälpte oss! dom slet som fan, och tillsist lyckades dem! Åh vad jag blev glad! ser jag nån av dem igen måste jag gottgöra dem!

Nu ligger jag iaf i sängen medan fläckten är på! den får va på hela natten! Älskling kommer imorrn! :D det var bestämt att jag skulle sova över hos honom på onsdag men nu kommer älskling imorrn och sover över hos mig :D Fast ska bada med Linda först så kommer älskling sen mot kvällen! :) då ska han bli ägd för andra gången! ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på den danska serien!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0