Du är allt för mig älskling! <3

Igår så var jag på middag som sagt. Mamma skjutsade mig till stationen eftersom det regnade en massa då. Var framme i norrtälje 19.30 ungefär. Snacka om att jag var nervös hur Marcus skulle reagera på min förändring.. Hahaha, sötnosen märkte inget först tills hans mamma såg att jag hade slingat håret ^^ haha älskling!<3 Jag har alltså slingat blonda slingor + uppklippt. 1.690:- fy vad dyrt det blev! haha men aja. På kvällen kollade vi på avatar med hans familj, jättmysigt. Sen myste älskling och jag lite innan vi somnade. Och den här gången somnade älskling före mig! :D

Vi vaknade vid 11.00. Låg kvar en lååång stund och myste. Sen Fixade jag mig lite, vi kollade lite på tv innan vi gick ut och åt. Tyvärr var jag tvungen att ta en buss från älskling vid 15.30.. dumma jobb! Men jag klarade inte av att lämna honom.. Så "missade" bussen. Fy asså.. När det bara var 2 min kvar tills nästa buss kom blev jag så himla ledsen. Men det gick inte att vara ledsen länge, älskling pussade mig så himla mycket och gjorde roliga ljud så kunde inte sluta skratta. Ville inte lämna honom!!! Jag brukar kunna hålla inne mina tårar men när jag satt på bussen och såg älskling gå iväg rann det tårar som fan.. Ju mer jag tänkte på honom desto mer tårar kom det. Dem på bussen kollade på mig. Det kom fram en tant och frågade om jag var okej. gulligt av henne! På bussen tänkte jag en massa. Den här dagen med älskling kändes väldigt speciell. Allt var så himla perfekt. Svårt att förklara! Det var dubbelt så svårt att lämna honom den här gången. Åhh vet inte hur jag ska förklara! Älskling vet vad jag menar iaf!
Märsta tåget var så jävla försenat! Det började med "tåg mot märsta är 20 min försenat" sen blev det "tåg mot märsta är 28 min försenat" sen fortsatte det så tills det blev 1.5 timme! sen kom tåget. Proppat med folk. Det var en gammal gubbe bredvid mig när vi väntade på att folk skulle gå ut från tåget. Jag släppte förbi honom för att han skulle komma in fortare och få en bra plats. Då kommer en jävla idiot kille på 19 år eller nått och puttar bort honom så han nästan ramlar!

Jag: men vad gör du! jag släppte förbi honom för att han skulle få en plats fortare.
Killen: Han ska fan inte trängas.
Jag: Flytta på dig nu!

Då gjorde killen de. så gubben kom in. Haha, killen blev så arg att han puttade till mig innan han gick på tåget! hahahah. Hahaha hela vägen hem fick jag sura miner från killen! hahah.. jag pratade med gubben hela vägen hem. Så snäll! Han berättade att det är sällan folk är så där snälla mot dem gamla.

Jag kom försent till jobbet så aa.. Men det var lugnt sa hon. Inte mitt fel att SL allllltid ska krongla! När jag kom hem från jobbet var jag med Linda en snabbis. Vi tog moppen till kairo. Vid stationen så var det världens största vattenpöl på vägen. Trodde inte att den var så djup så jag körde på. Och jävlar asså.. Halva moppen var under vatten och hela jag blev blöt. Linda satt ju där bak så hon blev bara lite blöt på byxan men hela jag var dränkt med vatten, haha.. Men orkade inte åka hem och byta om. Det var dumt gjort av mig. För nu fryser jag som fan! Ligger under värsta duntäcket med mjukisdress! men fryser ändå! fy.. Aja nu ska jag kolla på film och göra te så jag blir varm!

Och älskling! du är allt för mig! Tack för den underbara helgen med dig! Den har varit så himla speciell. Och du vet vad jag menar. Igår när du sa "vänj dig, vi kommer va tsm i flera flera år till" och "jag riskerar mitt liv för dig, inget får hända dig" Du är så jävla underbar! Du är mitt liv! Mitt allt! Jag är så jävla kär i dig! Älskar dig så obeskrivligt mycket Marcus Hawkins! Du anar inte! Jag saknar dig jättejätte mycket! nån dag i veckan kommer jag och besöker diig! håll ut yumyum! <333333333333


Haha, nån kastade en grej på mig ^^


Kommentarer
Postat av: Marcus

Mumsimums :D<33

2010-07-25 @ 21:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0