-

Min dag har varit seg på dagen och mysig på kvällen. Har kollat på massa serier idag. Sen dog jag av värme så jag drog med Linda till vårt ställe där vi badade en massa! Dit ska vi imorrn också ^^ bada och sola en massa! fast idag när jag kollade på min mage fick jag syn på en väldigt läskig grej. Det går inte att förklara hur det såg ut. Som om jag hade fått någon giftig syra på mig och min mage skulle börja fräta sönder.. Läskigt :(

Nu kollar jag iaf på en serie på danska! Har 5 avsnitt kvar att kolla på, har hela natten på mig så. Jeppe är hos kompis så är helt själv hemma och det är inge kul, iaf inte på kvällen.. alla lampor i hela huset är tända, haha.. och sova kommer jag inte våga, så måste smsa nån och hålla den personen vaken hela natten!

Pratade nyss med en super snäll person. Avgudar henne, kan man säga. Vi pratade om killar, killproblem osv. Hon är superbra på förhållanden enligt mig. Blev glad av att prata med henne :) har läst hennes blogg i över ett år, värsta stalkern ^^ haha men iaf! Nu ska jag fortsätta kolla på den danska serien sen hitta nån som vill dygna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0