Svar på kommentar!

Anonym: om JÄVLA IDIOT!! vänta du bara!
vad har hänt? :O berrätta!!!!!!!!!!

svar: Imorse vid 06.45 hörde jag en jävla smäll precis utanför vårt hus! som om nån krossade ett fönster fast tredubbelt så högt! Gick upp och kollade ut, jag såg ingen men jag hörde ljud. Mamma rusar ut och ser att pappas bil är helt förstörd vid dörren! De jävlarna har kastar kruka på pappas bil!!!! mamma springer för att se om hon kan hitta dem. Medan ringer pappa till polisen. Alla våra grannar kommer ner och frågar om det var här det small. Polisen kommer efter 10 min och frågar vad som har hänt. Vi berättar att det har varit fest i ett hus ovanför oss. Sen var det tydligen 2 st killar som inte fick komma in. Då blev dem skitarga och gick ner vid vårt hus ungefär. Där snackade dem jättehögt i minst en halvtimme hade mamma hört, båda var aspackade! Sen har dem varit inne på vår tomt och hämtat en kruka och kastat på pappas bil för att dom var så jäkla arga!

Polisen åker snabbt iväg med bilen för att se om han kan hitta dem. Vi väntar inne så länge. Polisen kommer efter 10 min igen. Dom hade inte hittat honom. Men dem tar kort på bilen och skriver nån sak, ingen aning vad. Så nu måste vi stå för skadorna själva! Tur att det var pappas firmabil, då kan han ta kostnaden på firman.. helvette asså!
En stund senare när polisen har åkt så kommer en tjej ner till oss. Det var i hennes hus festen hade hållts. Hon ber så mycket om ursäkt. Hon vet vem det var så vi ringer polisen igen. Dem kommer hit igen och hon ger uppgifter om killen. aa.. Polisen letar efter honom nu. Så ligger det till!

Och det här är fuck inte första gången nått sånt här händer!
- halvår sen: sparkade en fullis ner vår brevlåda!
- Vintras: körde en fullis in i våra buskar!
- Vintras: körde en idiot in i pappas bil så den flög rakt på mammas!
- Förra vintern: Körde en fullis in i pappas bil och stack iväg med sina jävla öl!
- Förra sommaren: Körde en långtradare rakt in i mammas bil när jag satt i den!

Osv osv..! Blir så jävla sur på alla idioter som kör när dem är packade! fy fan vad jag inte kommer att släppa killen som kastade krukan imorse! Snälla grannar har man iaf.

Jävla IDIOT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0