Klump i magen..

Min dag har varit super! Var i kairo imorse med Linda, Vi tog med lunch dit, fast vi glömde bestick1 xD så vi åt med händerna ^^ gick lika bra de :) Sen blev det för varmt så vi åkte hem och hämtade badkläder, sen åkte vi till rösjönn och badade. Eller jag gjorde, linda den badkrukan solade bara ;) Träffade Diana, Emil, Jennifer och Johan där, men dem var så upptagna med varann så hann inte hälsa. Vi kom hem vid 18.00. Full fart efter maten igen. Vi åkte till kairo igen, fast vi hittade en egen strand! Världens mysigaste solnedgång och allt! ville inte åka därifrån..

Imorrn åker jag och Linda till Täby! :) Sen på kvällen ska vi till samma ställe som idag! Men nu ska jag kolla på film sen sova i guess. Snart är det onsdag! då får jag äntligen träffa älskling igen!!!!

Juste idag när jag skulle köpa glass vid rösjönn så på tillbaka vägen var det 2 barn som åt mat. Sen började dem  leka med besticken, den andra ungen blev arg och kastade kniven mot mitt håll. Och mycket korrekt, jag fick den på mig!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0