Toppendag

Har haft en toppendag med Olli. Vi började hos optikern där Olli kollade sina ögon. Och hon behövde glasögon och hon valde ut så sjukt snygga. Och hon tyckte själv att hon passade mer i glasögon än utan så det var ju tur!
 
Efter det så fortsatte vår resa till barkarby. Det var en riktig surtant som satte sig bredvid oss på bussen. Jag la bara en liten påse på sätet bredvid mig och så började tanten prata med sin man "ungomarna lägger sina väskor på sätena nu för tiden så man får inte plats att sitta". Det är ju bara att be mig ta bort min LILLA påse, det gör jag mer än gärna. Eller visa att du ska sätta dig bredvid mig så tar jag bort påsen herregud..
 
Nåja, vi började att gå igenom hela IKEA, sedan till Stadium, sedan till Barkarby outlet, sedan till Stadium +, sedan till Intersport och slutligen ända bort till max för att käka middag. Så nu är jag helt slut i ben och fötter. Vi tog en liten fika på IKEA och det var tur det, hade nog inte orkat gå så mycket på tom mage annars.
 
Medan vi väntade på tåget hem i sollentuna så gick vi in i värmen men vi blev kvar där i en timme ^^ Olli och jag letade efter "muttskor" och så hittade jag grejer på gina som jag ska köpa för presentkortet jag fick av Leo :)
 
Väldigt bra dag och vi har skrattat så himla mycket, ovanligt mycket faktiskt :) Det har inte varit så kallt under dagen, mest jobbigt var det när man fick snön rakt i ansiktet. Sen puttade Olli ner mig i diket så jag fick snö i skorna och allt haha.. Var kallt att åka hem sen så nu har jag tagit av mig de blöta strumporna och satt på mig varma tofflor.
 
Det jag fick med mig hem var 14 par strumpor! Det kostade 100:- för 14 par strumpor så då slog jag till, fanns så många fina och strumpor får man aldrig nog av. De flesta av mina strumpor börjar bli slitna och t.o.m så att vissa har gått hål i hälen så det var dags att fönya lite :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0