Lördag.

I fredags kom jag hem 5 på morgonen, vaknade vid 11 på lördagen och var skapligt trött kan man säga. Kände att jag inte kunde sova bort hela dagen så jag åkte med mamma och pappa för att leta efter en ny dator till mig. Vi åkte först till Täby där dem hade öppnat en helt ny apple-butik. Men så svindyra datorer och så mycket pillar jag inte på en dator att jag behöver en apple dator. Kollar på film, bloggar, läser bloggar och lite annat på internet.
 
Vi åkte sedan till Media markt där pappa hade sett en dator för ca 3000 i aftonbladet. Vi letade men hittade inte den datorn så vi ber om hjälpt och då är datorn så ny att dem inte ens har hunnit ta ut den i butiken än men killen var så snäll och hämtade en inpackad dator för att visa oss. Jag blev kär direkt, inbyggd webbcamera, ser ut som en apple dator och den hade det nyaste windows 8! Men priset var ju helt åt skogen, den datorn kostade 5000kr! Så vi visade pappret som vi hade rivit av från aftonbladet att datorn skulle kosta 2000kr mindre men det stämde inte så killen bad om att få pappret av oss, han skulle direkt ringa till aftonbladet och skälla ut dem haha.. Dem får absolut inte luras så här sa killen. Pappa köpte datorn till mig i alla fall + virusskydd. 
Glad tjej åkte hem med en ny dator. Det blev min studentpresent/födelsedagspresent av pappa, tack tack tack!!
 
På kvällen blev det god mat och mys. Det pratades om utgång igen först men alla var så sjukt trötta. Och ont i fötterna hade man fortfarande. Tänkte att jag var smart som tog converse istället för klackar att dansa i men icke haha.. Plattskor är lika illa det. Nästa gång blir det att dansa i träningsskor haha!
 
 
Jättepigg tjej på lördagsmorgonen haha..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0