Veckan.

Kan berätta lite kort om hur veckan har sett ut hitills.
 
I onsdags var jag iväg en sväng, mest för att komma ut. Åkte först till kista där jag hittade en gullig sak till mamma, sedan for jag vidare till sollentuna centrum där jag ytterliggare hittade en grej till mamma i julklapp. Det är ju bara november och jag letar ju inte efter julklappar än men när jag väl hittade grejer till mamma som jag vet att hon har önskat sig och tjatat om att hon ska köpa men som aldrig blivit av, då är det lika bra att köpa innan det försvinner. Har gömt allt längst in i garderoben bakom en stor hög med kläder! 
 
I torsdags tog jag det lugnt på dagen. På kvällen vid 10 tiden ringde Olli och ville att jag skulle komma och sova över hos henne. Så hon kom och hämtade mig så åkte vi hem till henne. Hon somnade ganska snabbt så jag pillade lite med iphonen medans jag lyssnade på Olli som pratade i sömnen.
 
I fredags vaknade vi av Ollis alarm. Det blev en morgonmys med hennes katt innan vi gjorde oss i ordning och åkte till skolan en snabbis. Lite senare mötte jag upp mamma i sollentuna centrum så handlade vi på hemvägen. Blev god mat och sedan mys framför x-factor. Som vanligt helt fel som åkte ut.. Känns som att dem mixtrar med rösterna för så här dåligt har aldrig folket röstat! Varför stod J.E.M i duellen ens liksom? Jaja!
 
I lördags (igår eftersom klockan slagit midnatt) var jag iväg med mamma och mormor. Vi åkte till stinsen.
Ikväll blev det tacos till middag, så sjukt gott tröttnar aldrig! Och just nu ligger jag i sängen med datorn på magen. Har sån jäkla mensvärk, då lindrar det att ha en varm dator på magen :) Ska strax stänga av musiken och kolla på någon bra film! Det får nog bli cockpit, har inte sett den än faktiskt så den blir det nog!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0