Världsdiabetesdagen idag!

Det är ju som sagt diabetesdagen idag! Så trots allr krångel med tågen så har det ändå varit en bra dag. Det gick bra hos fotvården, tån såg bra ut.
 
Nu ikväll åkte mamma och jag en sväng till barkarby för att kolla på datorer, ska ju få välja en dator som jag vill ha, fick det i studentpresent. Men shitt så svårt det är.. Vilket märke ska man ha, storlek och sen alla grejer som ska ingå i datorn, fattar nada så måste ha med mig brorsan och pappa för att kunna välja ut en dator ^^
Har fått födelsedagspresent från min moster i Danmark. Det kostar så mycket att skicka paket nu för tiden men jag blev väldigt nöjd över grejerna jag fick :) Sen har även mamma gett mig en present i förskott, ska visa allt sen. Släkten kommer och firar mig i helgen så visar nog allt jag har fått då istället :)
 
Är väldigt trött, har inte fått så mycket sömn, hann sova 3 timmar på förmiddagen så 6 timmar totalt har jag sovit, alldeles för lite så ska snart krypa ner i sängen och kolla på film.
 
Imorgon blir jag 19 år. Ingen speciell ålder egentligen men det är alltid kul att fylla år :)
Funderar på att stänga av mobilen snart eftersom den kommer att vibrera hela dagen imorgon ^^ Sen kommer en massa folk ringa som dem alltid gör på min födelsedag ^^ Men känner mig så taskig om jag stänger av mobilen så jag får helt enkelt stå ut, man fyller ju bara en gång om året! :)
Mamma kommer att komma in imorgon kl 07.00 och sjunga för mig har hon sagt.. Så ingen sovmorgon för mig inte ^^
 
Men men, nu ska jag hitta någon bra film att kolla på, dricka cola zero och bara njuta av mina sista timmar som 18 åring! Haha bra det där lät..!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0