Riktigt stolt!

Har jobbat som en gris idag! Hela dagen har jag råpluggat till provet på torsdag. På matten jobbade jag hur bra som helst! Hann med hela planeringen. Och efter skolan stannade jag kvar i ytterliggare 1.5 timme och pluggade! Nu har jag skrytit klart (a)

Efter de åkte jag till kista med Ida, Bella och Alexandra. Hittade inte det jag sökte efter. Men det var roligt ändå :) Ska till kista på onsdag igen.

Imorrn har jag sovmorgon till 10.30. Får sova 2 HELA timmar extra! Det är guld värt! Imorrn ska jag som sagt spela upp pjäsen med Johanna och Vickan. Får se hur det går.. Efter skolan kommer det bli väldigt stressigt. Nästan så att jag skippar sista lektionen, men jag behöver verkligen plugga! Så nej, det kan jag inte. Stressa hem och duscha, packa ner det sista, klä på mig och sedan ta moppen till jobbet. Jobba 2 timmar högst! Sedan stressa hem, hämta min packning och ta det tidigaste tåget som går till älskling. Fy.. Kommer inte må bra av det, men vad gör man inte för att få träffa sin pojke liksom.

Jaja, nu måste jag plugga i 20 min åtminstone. Sen ska jag sova. Är helt slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0