STUDIEDAG IMORRN!

Älska att ha studiedagar! Ska ta en FET sovmorgon, sen åker jag till älskling lite senare på dagen och sover där! Han ska hjälpa mig med matten! :) som jag fattar nada av ^^ jaja.

Idag var det hur jobbigt som helst att gå upp. Måndagar är värst. Skoldagen flöt på bra. Olli tjatar hela tiden om att jag måste äta mer till lunchen, så idag tog jag en stor portion med mat, då blev hon nöjd ^^
Tog tåget hem med jossan och bella. Somnade direkt när jag kom hem, vaknade av att maten var klar. Åt lite sen sov jag lite till ^^ trött tjej!
Nyss var jag vid stationen och kollade läget. Haha! Det var 20 polisbilar där och över 200 hammarbyare! Dem var jäkligt sura över att dem förlorade ;) Dom slogs, bråkade och massa sånt så jag gick hemåt, ville inte direkt hamna i den smeten ^^

Men nu ska jag kolla på film! :) min serie har inte laddat klart än, och den har laddat i över 5 timmar. Men iofs, det är över 200 avsnitt så inte så konstigt ^^ Och det är bara första säsongen! ;) Har 2 och 3 kvar också. = 600 avsnitt! :D den är iaf uppe i 30%. Somnade till Ice age 3 igår så ska fortsätta kolla nu. Sov gott. Censies dagliga bild kommer också!

Snart får jag äntligen träffa dig! Läängtar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0