Super rolig dag! :)

Idag hade vi som sagt halvdag, slutade 12.00. Då stack Johanna och jag till naprapaten det tog nån timme. Efter det tog vi tunnelbanan till t-centralen, vi åt först sen gick vi runt i massa affärer. Jag hittade ett linne och en bh som passade tsm, men tyckte det var för dyrt så avstod. Sen går vi till en affär som bara har underkläder. OCH JAG DOG! jag vill köpa allt! Om jag bara hade pengar så hade köpt allt i hela butiken! Vi var där i säkert 1 timme och bara kollade runt på alla underkläder. Dem var så speciella. Vi provade massa underkläder sen kom det in en kille i butiken och skynket var så tunt och genomskinligt.. Och där tod Johanna och jag halvnakna! xD Fy fan vad pinsamt, vi sa inte ett ljud! Sen när han gick så blev det världens garv! hahahaha jag skäms än.. Jag köpte inget där ÄN. Ska dit med Johanna och kolla mer när vi har mer tid och pengar. En bh kunde liksom gå upp till 600:-

Nåja kom hem nyss ungefär. Har precis duschat. Så jäkla skönt att vi börjar 13.00 imorrn! Så har vi bara idrott i 2 timmar sen slutar vi. Haha och imorrn ska vi dansa på idrotten! xD Kuuuuuuul. Efter skolan åker jag hem och gör mitt vanliga ting sen åker jag till min sötnos! Får ABSOLUT inte glömma hans present! Ska packa ner den redan nu!

Blir inga övningar för mig ikväll. Har ont i kroppen, mina ben skakar från stan idag. Har gått i över 6 timmar. Jättemysig dag med Johanna! Det måste göras om!

Men nu ska jag försöka bli av med min nervositet inför imorrn, haha Johanna får lugna ner mig imorrn^^ Har aldrig varit så här nervös! :O rädd rädd rädd rädd rädd..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0