Skola + älskling imorrn.

Idag har jag bara myst i soffan och kollat på tv. Känner mig mycket bättre nu! Så imorrn bär det av till skolan. Sen hem till älsklingen i lidingö och sova där! Stackarn är lite sjuk :( men absolut inget som stoppar mig, ska ta hand om honom :) Precis som han gör med mig varje gång vi ses :)

Ikväll åkte jag en sväng ut med moppen. Måste passa på nu innan vi ska ställa in den för vintern. Åkte till stinsen med Emelie, åt där och så. Fick med mig en jättemysig halsduk fårn gina. Sen pyjamas shorts! Hittade en grej till älskling också när han fyller år! Men måste kolla lite till innan jag köper den, kanske hittar något bättre. För den grejen är inge märkvärdig så nja..

Imorse dampade jag på främlingens iphone! Han fick sms konstant, sen hade han alarm på som ringde 05.00!? Det gick ju inte att stänga av! Så kastade ut den genom fönstret! Hehe... Eller inte, stängde bara av den (a)

Har precis rensat min garderob, fast det märks inte. Har FÖR mycket kläder.. Men vill ju inte slänga något! Tänker alltid att det kan komma till användning fast det aldrig gör det med vissa plagg..

Oh juste! Snart är det rimbo marknad också! :D Älskar den marknaden! Just för att den är så stor och för att den är på kvällen/natten. Så mys att gå där sent på kvällen!
Hahaha, nu ska jag kolla på film och mysa med mig själv en sista natt! :) För imorrn får jag äntligen sällskap! Sällskapsjuk? JAAA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0