Jag vill åka flygplan! :D 1 vecka till bara :D

Igår åkte jag direkt hem från skolan. Sprang ifrån lektionen för att hinna med tåget ^^ hem och duscha, packa och dra sig mot lidingö. På kvällen kollade vi på film. Älsklingen hade precis fått sin tv så. Hälsade även på hans kompisar som bor i samma parhus (kallar jag det iaf ^^) Vi somnade ganska tidigt tror jag.

Imorse vaknade älskling av sitt alarm, och även jag då. Han börjad fixa sig medans jag låg i sängen och degade (a) hade jag sovmorgon till 13.00 :D vid 08.00 var han tvungen att gå, och då kom tårar :( ville att han skulle stanna! Men aa.. Jag somnade om och vaknade vid 10.00. Började fixa mig och bädda älsklingens säng och så. Sen fick jag ett sms av gubben min att han skulle komma hem efter att han hade ätit :D då stannade jag genast kvar! Åh vad jag blev glad jag blev när han la sig bredvid mig i sängen. Kvävde typ hans arm (a) Sen var jag tvungen att åka. Tänkte äta nått i stan eller åtminstonne köpa något på Ica i sollentuna. Men bussen segade! tunnelbanan var det något knäppt med.. Märsta tåget var 20 min försenat! Så jag kom 2 min innan vi började idrotten! Så ingen mat för mig.

Vi hade teori först. Sen gick vi till idrottsplatsen. Jävlar vilken häftig sal asså! megastor, såg ut över halva sollentuna, megafönster! så var vi väldigt högt uppe! :D

Jag dog på idrotten.. Vi körde uppvärmning först, den gick prima. Sen skulle vi köra en lek. Och jag verkligen dog! Johanna fick panik och var tvungen att hoppa av. Jag kunde inte andas, kunde varken svälja eller andas in och ut. Jag fick panik i slutet. Men det struntade jag i! Jag sattsar hårt på idrotten så sånt skit stoppar inte mig. Hahah, sen hör man jossan.H skrika "kom igen jossan" och mitt lag vann! la mig ner på golvet och försökte hämta andan. Har inte varit med om något värre! Sen gjorde vi lite annat..

Efter skolan tog jag tåget hem med Olli och Johanna. springa hem och ta moppen till jobbet. Jobba en timme, stressa hem och springa till mötet angånende min sak jag ska göra om några veckor! :D Det gick prima, nu har jag bara en hel del att tänka på..

Nu är jag iaf hemma.. Duschat och mår piss. Så går det när man inte äter på hela dagen, då får jag stå mitt kast.. Det är stressen som gör att jag inte blir hungrig. Har varit så jäkla stressad idag så får inte i mig någon mat ikväll.. Men imorrn ska jag äta frukost och allt så!

Juste :D om 1 vecka flyger jag iväg :D tänker inte säga något vart det är än. Inte helt klart om jag ska med eller inte, men jag vill! Så vi får se, ni kommer få veta det sen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0