Ska träna sönder min kropp ikväll!

Igår var tåget 30 min försenat. Tunnelbanan var proppad, bussen också. Vi kollade på film hela kvällen och myste. Sen somnade vi hyfsat tidigt.

Imorse gick älskling till skolan medans jag låg kvar i hans säng och sov ^^ Gick upp vid 10.30 för att börja fixa mig lite smått. Men orkade inte de, tog bara på mig ett par byxor sen la jag mig i sängen igen ^^ Älsklingen kom hem sen och då hann vi umgås i hela 40 min! Sen var jag tvungen att ta en buss, och sötnosen också. 

På idrotten hade vi beep-test. Det är jag så jävla missnöjd med så jag ska träna sönder min kropp ikväll och imorrn, och nästa dag också! Det tog 25 min för mig att gå hem från stationen och vanligtvis tar det 5 min. Jag är helt slut i bena, magen, ryggen, låren, axlarna, armarna fötterna, hela kroppen.. Man ska inte göra mer än vad man orkar men jag tänker inte sluta bara för att min kondition suger! Jag kör tills jag inte kan andas och måste hämta andan! Men jaa.. Nu ska jag stänga av allt som har med el att göra, förutom datorn den måste jag ha på för att hitta fakta om sjukdomar. Men mobilen kommer jag inte svara i, varken på sms eller om nån ringer, kommer inte vara inne på fb eller nån kontaktbar sida.
Så ikväll ska jag träna sönder min kropp, sen ska jag ytterliggare träna efter de. Sen plugga sönder min hjärna. Så går det när inte ens kropp vill sammarbeta med en!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0