Bra dag!

6 timmar var vi på Espresso House idag och det gick bra! Lite trögt att få in allt bara men det funkar såååå bra att sitta där tillsammans och bara fokusera på plugget, inget annat som kan störa en då. Vi gick igenom alla årtalen man måste kunna, tror det var 18 olika med tillhörande text. Nu sitter dom i alla fall haha! Så det känns lite bättre nu men fortfarande mycket kvar. 
 
Åkte hem efter det och hämtade bilen och handlade lite saker till kidnappningen på lördag efter tentan. Eftersom jag inte vet vart jag ska eller vad vi ska göra så behövs lite alternativ kläder. Om jag tar på mig klänning så kanske han har förberett värsta fyspasset haha.. Vad vet jag? Nada, så behöver lite alternativ att byta om till hahha.. 
Hälsade på en snabbis hos päronen, saknar ihjäl mig efter Molly. Jesper och hans tjej var även där. Kändes som gamla tider när alla bodde hemma. 
 
Annars har jag bara pluggat. Det rullar på faktiskt! Hoppas det sitter nu och inte försvinner innan lördag. 
 
Imorgon ska jag plugga med min kompis igen, vi hade så bra flyt så vi kör vidare där vi stoppade idag. Efter det ska jag hämta bilen och åka vidare! Skön fredag! 
 
Men nu ska jag kolla igenom anteckningarna en sista gång sen får det räcka för idag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0