1 oktober.

Jag har haft en superbra dag. Har varit i stinsen med mamma, det var något mode grejs där dom presenterade nya affärer och kläder. Efter det åt mamma och jag där sen kollade vi runt i affärer. Jag fick med mig 2 superfina plagg! Ska visa sen.
Ångrade att jag inte köpte en tröja, det var pågrund av priset som jag lät bli men nu ångrar jag mig.. Så mamma har lovat att åka dit imorgon igen så jag kan få min älskade tröja. Den var så himla speciell, har aldrig sett något liknande! Den ska jag ha!!!!!

Ikväll har jag ätit en supergod sallad och jordgubbspaj till efterrätt! Sen har jag umgåtts med Malin och Jocke. Haha Jockes kommentar när vi kollade på fångarna på fortet: Jaha, det är två lag som tävlar.. Haha..
Och sen när Jocke och Malin skulle blanda drinkar så satt jag som ett frågetecken när dem höll på. Dem blandade vodka med sprite sen stoppade dem ner en piggelin glass i glasen! Hahah va? Man kanske gör så, inte vet jag men det såg jäkligt roligt ut med piggelin glassar nerstoppade i glasen.. xD Jag drack då inte för att jag är så duktig ;)  

Men nu sitter jag i alla fall i mitt rum och försöker hitta någon bra film att kolla på. Malin och Jocke sitter med Jesper ute i köket just nu så jag kan bädda ner mig och mysa till någon bra film (om jag hittar någon dvs).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0