Beställde nyss biljetter!

Min helg har varit väldigt lugn.
Igår (lördag) Låg jag i sängen hela dagen och kollade på film. Kollade på en ny film från 2011 som hette "amors bollar". En norsk film, helt okej faktiskt.
Sen vid 5 tiden tog jag tåget med Olli till stan. Jag finner inga ord till det hon berättade för mig på tåget.. Jag kan inte smälta det!! Jag får inte ihop det, haha..
Vi gick i alla fall direkt och åt sen helt spontant beställde vi bio biljetter också? haha.
Det var 2 timmar tills bion började så Olli och jag tog oss en långpromenad runt stan. Först till kungsträdgården, grand hotell osv, det var hur skönt som helst. Jag fick sedan en idé, att Olli och jag nångång skulle  hem från stan till väsby/märsta. Hennes svar blev "är du galen, det är fan ett maratonlopp härifrån till märsta" Haha tar det som en JA ;)
Vi tänkte först köpa en varsin 1.3 liter dricka men sen delade vi på en istället och det var tur de! xD Vi drack inte ens upp halva haha, tyckte Olli och jag drack skitmycket men tydligen inte.
Det blev apornas planet, den var riktigt bra faktiskt.
Efter filmen skulle jag öppna en dörr ut från bion och den var så jäkla seg så jag fick verkligen ta i (jag lät t.o.m så mycket jag kämpade) så jag blev utskrattad sen.. :(
Haha, vi åkte i alla fall hem efter det. Klockan var halv 12 när jag var i väsby, helt kolsvart (finns inga lampor på vägen hem till mig). Jag kände mig iaktagen och kollade bakåt, jag såg inte så klart men det var nått bakom mig som inte såg så trevligt ut, jag chansade inte utan började springa. Klant som jag är, kollar jag bakåt under tiden jag springer och halkar till och ramlar.. Får värsta gräsfläcken på jeansen men reser mig upp och springer vidare ända hem, helt andfådd av rädsla när jag kommer hem. Sprang direkt ner och la in jeansen i tvätten och tur nog så gick allt bort, tur!

Idag har jag också degat i sängen till massor av filmer. Åkte en sväng senare på dagen med mamma och mormor och handlade. Sen har det inte hänt så mycket idag. Har precis duschat och väntar på att filmen ska ladda klart. Den är på 67% så hinner kolla på den idag. Och det är faktiskt bilar 2 jag ska kolla på haha :D Har kommit in i en barnslig period när det gäller filmer, Igår kollade jag på pippi långstrump (otecknad) i 6 timmar och idag blir det bilar 2 :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0