Knas

Det har varit knas med bloggen hela veckan. Helt plötsligt kunde jag inte ladda upp bilder på bloggen. Dem hamnade på sidan men inte i själva inlägget och det funkade inte att dra över bilderna heller. Testade sedan att blogga genom mobilen men det funkade inte heller så då antog jag att det var något knas med blogg.se. 
Men idag testade jag genom pappas dator och då var det inga problem så det är alltså min dator som är knäpp. Så jag tryckte lite hit och dit och så började det funka haha.. Ingen aning vad jag gjorde men något bra verkar jag ha gjort haha.. 
Just den här veckan när jag har varit ledig så har jag verkligen haft lust att blogga men då funkar det så klart inte. Men nu så! Nu vet ni anledningen! 
 
Har åkt iväg på små äventyr i veckan. Handlat upp presentkort och rabattkuponger. Fått en 2 kavajer för presentkortet och en barnpyjamas till mig från märket Hamptom för rabattkupongen jag hade. Ibland har barnavdelningen riktigt fina kläder och dessutom så är dem alltid billigare än vuxenavdelningen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0