Stress

Hade en bra dag och kväll med Olli igår. Idag vid 11.30 hörde jobbet av sig och frågade om jag kunde jobba kväll. Hade jag varit hemma så hade jag inte hunnit in i tid men tur nog så var jag i sumpan så det tog 20 min med bussen bara. 
Det har varit en bra kväll på jobbet. Träffade en kompis från skolan och det sjukaste var att hon började jobba på karolinska samtidigt som mig och hon jobbar på avdelningen sm ligger precis bredvid! Sååå nära att man ser in till varandra. Knäppt att vi inte har sett varandra, har varit inne på hennes avdelning massor av gånger haha. Så det var superkul! 
 
imorgon blir det en stressigt dag. Pågrund av sjuk personal behövs jag imorgon på kvällen och jag hade planerat att baka hos Moma imorgon. Så det blir att åka tidigare dit för att äta och baka och sen stressa in till jobbet och jobba kväll. Men det är kul haha.
 
Nu ska jag springa ner och duscha och sen sova! Är alltid lite hungrig när jag kommer hem från jobbet, ingen aning varför men nu har jag inte tid att vara hungrig haha! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0