Min helg

I fredags jobbade jag dag. Det flöt på precis som alltid :) 
Efter jobbet handlade jag med mamma. På kvällen myste jag framför idolfinalen. Har hejjat på Elin hela tiden men på själva finalen tyckte jag inte att hon var så bra.. Kevin var faktiskt bättre, speciellt på sista låten. Så om man ska resonerna kring finalen så förtjänade Kevin att vinna men annars utöver det så har det alltid varit Elin. 
 
I lördags var jag med mamma på miniullared för att byta och lämna tillbaka ett par saker. Vi hade varit där veckan innan men ändå så har det kommit massa nytt så vi hann inte titta klart innan dem stängde haha.. Fick i alla fall med mig ett par vinterskor och en mys poncho. Efter det så åkte vi och hämtade upp mormor så handlade vi lite food. 
När vi kom hem så fick vi världens välkomnande av en über glad hund. Vi var hundvakt till Nelly på kvällen. Alltid lika roligt, riktigt sällskapssjuk hund. Vill alltid vara i närheten och lägga sig precis bredvid en. Men SÅÅ snäll! Gav henne det sista av min mat som jag inte orkade och innan hon började äta kollade hon på mig och väntade på mitt godkännande. Fast hon inte är hemma så beter hon sig lika duktigt. Gulliga vovve! 
 
I söndags så var jag med mamma i kista. Vi hade 100 kr på stadium att handla för som gick ut den dagen så det fick bli en asball jacka till mig. Sen hade jag 100 kr på Åhléns så där fick jag med mig 4 små parfymer. 
 
Så har min helg sett ut. Har en del att visa, ska bara ta tiden att ta kort på det. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0