2 december

Måndag och jul om 22 dagar. Mammas presenter från mig är klara. Sen brukar alltid Jeppe, pappa och jag köpa en gemensam present till mamma. Roligt att få något från oss alla. Och jag har bestämt mig för att ge henne skohornet. Så det kommer bli jag som får åka in till stan till George Jensen butiken och köpa den.
 
Idag har jag inte gjort så mycket på dagen. På kvällen åkte mamma och jag iväg en sväng. Letade efter lite julpynt till mitt rum. Fick med mig en låda med pyssel där man ska göra sina egna julkort! En blå glaskula med små lampor i som lyser fantastiskt fint och slutligen en rosaglittrig julljustake. Så nu är det bara en ljusslinga till min hylla som fattas, sen är mitt rum tillräckligt upplyst haha!  
 
Igår (söndag) så hände världen bästa grej!!! Jag har länge tittat på ett par handskar till min bror i julklapp. Och i november månad hittade jag ett par som var perfekta till honom! Jag har inte köpt så roliga julklappar till honom de senaste jularna och det är för att han är så himla svår.. Snarare omöjlig.. 
Men så hittar jag dem men väntar en stund med att köpa dem pågrund av att det var 30 dagars öppet köp, så om de skulle vara fel storlek osv, så skulle man kunna byta dem tänkte jag då. Men i slutet av november när jag skulle gå in på sidan för att klicka hem handskarna... Så finns dem endast i storleken XL.. Det går inte att beskriva hur besviken jag var på mig själv. VARFÖR köpte jag inte handskarna direkt?? VARFÖR väntade jag så länge?? 
Jag visste att dem skulle vara för stora men jag övervägde ändå att köpa dem bara för att de var så perfekta till honom i utseendet.. Mailade hemsidan och dem skulle inte få in fler av dessa handskar.. 
 
Men i söndags så går jag spontant in på sidan igen och vad hittar jag??? Handskarna fanns i hans storlek!!! Tvekade inte en enda sekund, klickade hem dem direkt och fick ett sms idag att handskarna är på väg! Nu känns det riktigt bra! Äntligen ger jag honom en bra present, något han behöver och gillar. Dessutom så ska han iväg i januari och åka skidor, så det passar perfekt att han får dem i julklapp då! Efter att jag hade klickat hem handskarna så var dem slutsålda i den storleken så jag knep den sista! 
Handskarna är så pass dyra så han får bara dem i julklapp haha. Så Jeppe och mamma är i princip klara nu! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0