Skolan.

Nu sitter jag i skolan och pluggar på ett grupparbete vi ska redovisa imorgon. Det känns så himla konstigt, jag har inget att plugga! Jag har inga rester och har inget plugg att göra förutom att planera grupparbetet tills imorgon. Typ första gången jag kan slappna av så här på vääääldigt länge. Behöver inte sitta uppe halva natten och plugga, slipper känna press och oroa mig för betyget osv, åh vad skönt!!!

Sen känns det så jävla bra att jag inte har fått ett enda G på de senaste uppgifterna.
Idrottsprovet: VG
Dagboken i idrott: VG
Praktiskt massageprov (bröst och armar): VG
Naturkunskapen (frågeställningarna): MVG
Muntliga nationella i svenska: VG

Så jäkla nöjd! Om jag får bra betyg på nästa naturtema så får jag MVG i naturkunskap kursen! Jag? MVG? Haha händer typ aldrig, glaaad!

Okej nu ska jag sluta tjata om det ^^
Jag hinner inte blogga nu för tiden. Jag går i skolan till 4 varje dag nästan sen så har jag börjat jobba på Astrid Lindgrens barnsjukhus igen så direkt efter skolan åker jag och jobbar kväll. Kommer hem vid 9-10 på kvällen och då är det dags för middag för min del.. Sen är jag så trött och sliten så jag somnar. Sammanlagt med skola + jobb så är det 12-13 timmar om dagen. Väldigt hårt men jag valde själv att tacka JA till det så ska inte klaga direkt. En del av mina arbetskamrater har tackat NEJ till att fortsätta arbete där så nu är det nästan bara jag som jobbar. Har jobbat hela veckan och jobbar även idag + torsdag + fredag. Sen är jag ledig från jobb i helgen och fram tills på tisdag. På onsdag börja 2 hårda veckor med skola + jobb varje dag och även helgerna jobbar jag. Jag har redan börjat få ont i svanken av att jobba där konstant varje dag. Är van att jobba där 2 gånger i veckan och plötsligt ska jag jobba där konstant i 1 vecka + 2 veckor. Usch men vafan, lönen kommer sitta fint till sommaren.

Så nu vet att att uppdateringen kommer suga rätt så hårt den här veckan. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt :)

Nu ska jag fortsätta med grupparbetet. Har lunch om 15 min och så är halva skoldagen kvar sen väntar jobb woho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0