Budget.

Ingen aning varför det blev två likadana bilder på förra inlägget? Knas.

Nu blir det tyvärr mobilbloggning. Idag hade jag praktiskt massageprov. Den ända delen jag helst inte ville ha var bröst och armar men självfallet får jag prov på de.. Men det gick hyfsar bra ändå, fick VG så det är jag nöjd med. Efter skolan tog jag tåget hem med Jossan sen var jag fast besluten att jag skulle plugga klart budget uppgiften och även påbörja en annan uppgift. Men istället somnar jag till en film haha, så typiskt mig. Vaknar två timmar senare, äter mat och sen springer jag ner och duschar. Sen började hockeyn men jag kände att jag inte kunde skippa allt plugg bara sådär så jag pluggar medan jag kollar på hockeyn. Blev klar med min budget uppgift. Var egentligen klar med uppgiften men för att få högre betyg skulle jag lägga till "lite" saker. Budgeten tog 3 timmar att göra, blev precis klar med den. Nu ska den bara renskrivas på datorn!

När jag kom ner till rummet igen ser jag att jag har fått mail från Astrid Lindgrens barnsjukhus. Dem vill att jag börjar jobba där igen ett tag framöver så har suttit ett bra tag och mailat tillbaka till min chef.

NU kan jag äntligen slappna av och kolla lite på film innan det är dags att sova. Har inte glömt bort att jag ska skriva om min mösspåtagning! Får bli en dag då jag har mer tid bara :)

Ni får två "normala" bilder på mig, tagna nyss. All budget snack har tagit kål på mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0