ska skärpa mig!

Får skärpa mig med bloggandet nu tycker jag! Minst ett inlägg om dagen ska väl inte vara så svårt Josefine? Nåja, kan försöka berätta om förra veckan om jag nu minns något haha.

Förra veckan jobbade jag med ett stort arbete med Rebecka. Vi hade sedan redovisning av det och vi fick bra betyg men så klar så nöjer inte Rebecka och jag oss med ett ynka VG så vi ska finslipa lite grejer och blir vi klara med det i tid så blir det MVG!

I onsdags hade jag nationellt prov i svenska. Den här gången blev det skrivdelen och jag trodde att jag skulle gå ut efter 45 min men jag satt i över 3 timmar haha.. Skrev och skrev men ingen aning om det vart bra. Det får visa sig när jag får resultatet :) Fick VG på muntliga i alla fall! 
Sist lektionen var idrott. Jossan och Vickan hade lektion i fotboll. Vi körde olika övningar i början och en av övningarna var att tävla i två lag. Man skulle springa så fort om möjligt en sträcka, runt en kon och sedan tillbaka. Jag sprang i strumpor på idrotten men det gick faktiskt bra ändå.. Eller.. Andra gången jag skulle springa hann jag runt kon och jag låg bra till men vad händer? Mina fötter hänger inte med så jag ramlar och glider en lång bit på golvet och mina knän tar massor av stryk haha.. Så jävla klumpig! Men det gjorde faktiskt inte så ont! Började resa på min för att fortsätta springa men då ser jag att mina träningsbyxor har "bränts sönder" hade även skrapat upp ena knät lite haha.. Så jag satt min på bänken resten av tiden och sörje mina favorit träningsbyxor.. På vägen hem när jag sitter på tåget så börjar jag kallsvettas och illamående. Jättekonstigt aja! Glad att jag kunde underhålla mina vänner på idrotte i alla fall :D Skrattade åt hela grejen men att ramla och glida över halva golvet haha.. Dessutom så förde idrotten med sig något bra i alla fall! Fick reda på mitt idrottsprov om träning och muskler och jag fick VG!! Trodde knappt att jag skulle få G haha. 

I torsdags hade min klass projektmässa. Jag ställde upp mitt projekt och det var verkligen massor av folk som kom och läste min bok. Det var väldigt många intresserade som började berätta historier som dem har varit med om osv. Otroligt kul, trodde ingen direkt var intresserad av diabetes men åhjo! Kul! Sen jobbade jag kväll men innan dess vad jag iväg med mamma och fick med mig en skinnjacka hem!

I fredags hade jag studiedag och då åkte jag till kista och kollade runt lite innan jag överraskade mamma på jobbet, hon blir alltid lika glad :D Fick med mig ett linne hem. 

I lördags jobbade jag ute i trädgården på förmiddagen. Tog ut alla sommarstolar och möbler och hjälpte pappa att måla båten! Senare åkte jag med mamma till kista och fick med mig massor av fina saker hem! En fin tröja, linne och hängselbyxor? Om det nu heter så haha ^^ Visar allt sen! 

I söndags var jag iväg med mamma igen ^^ Vi köpte massor av blommor som vi ska plantera. Sen överraskade vi mormor med en blomställning + massor av blommor! :)

I går (måndag) så var det valborg. Jag jobbade som sagt min sista dag på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Tråkigt men också skönt. Nu kan jag satsa på skolan fullt ut den sista tiden. Slipper komma hem vid 9 tiden och plugga hela natten. Det kändes så sorgligt för varken Bellas, Johans eller Toves skor var kvar. Jag jobbade sista passet av oss alla så det var endast mina skor kvar, sorligt. Men jobbet kändes såååå mycket lättare den kvällen, skönt det! 
På kvällen var jag med folk vid majbrasan vid oss en stund. Hela runby är ju där så vart man än gick så fanns det människor man kände :) Stannade ett tag och pratade med massor av folk sen gick jag vidare till affären och köpte glass. Var ensam hemma, åt glass med jordgubbar och bara myste till filmer. En bra och lugn valborg! :)

Idag har jag solat på dagen och sen har jag varit iväg med mamma och mormor en stund. 

Nu under kvällen har jag pluggat lite om min nya blodsockerapparat. Den är mycket mer komplicerad än de andra som finns. Den är helt ny och den ser ut som ett USB som man ska koppla in till datorn för att ladda. Sen kan man även se en kurva på datorn hur blodsockret har varit under veckorna. Den har även funktioner som man kan fylla i om man tar blodsockret före en måltid/efter en måltid, om man har varit stressad, ätit för lite/mycket, rört på sig osv. Väldigt komplicerad med andra ord så jag kände att jag behövde läsa på lite. Just nu laddar den i datorn så jag inviger den imorgon på morgonen innan frukosten :) 

Har självfallet gjort annat i veckan som jag inte minns. Men jag har jobbat hos sötungen, har inte träffat han på månader så himla kul att få träffa honom igen. Han bara växer och växer och nu har han slutat med blöja också. Så duktig!

Ska kanske försöka ladda upp lite bilder från veckan?











Något bra förde idrotten med sig i alla fall! :D Är inte så värst bra på träning och muskler men VG wow! :D Hinner inte ladda upp fler bilder idag! Har massa bilder från vår projektmässa och andra ting. men det är trots allt skola imorgon och jag har teckenspråk första lektionen.. Hade ju mitt sista prov i teckenspråk förra veckan. Man skulle filma sig själv när man pratade om ett ämne och sedan lämna in det på et USB. Min film blev 5.57 minuter lång men jag vågar inte hoppas på något betyg, tar det som det kommer :) Hoppas jag får reda på resultatet imorgon! Lägg märke till att andra och tredje bilden är upp och ner! ^^ Nu blir det film en stund sen sova! :)  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0