STUDENTSKOR CHECK!!!

Idag (söndag) var jag iväg med mamma igen. Lämnade tillbaka en grej som jag ångrade att jag köpte. Blev 400 kr rikare pågrund av det så de kändes bra. Men sen så gick mamma och jag förbi en butik och då ser vi en tjej som provar två helt fantastiskt fina skor! Jag blev helt kär men när jag går in i butiken så finns det inga fler av dess skor (vad jag kunde se i alla fall). Låtsas kolla runt lite och hoppas på att hon inte köper skorna hehe. Och då hör jag "skulle köpt skorna om dem inte var så dyra". Men tillslut så går mamma och jag och tänker komma tillbaka sen för hon var väldigt seg. Vi kollar i andra skoaffärer om det fanns liknande skor. Men vi hittar inga som liknar. När jag väl har sett ett par skor som jag blir kär i så är det omöjligt för mig att byta ut skorna mot några andra, jag letar bara efter en exakt kopia av skorna och minsta lilla skillnad så är inte skon fin för mig haha.. Knäppt men så är det med mig ^^ 
Efter ett tag kommer mamma och jag tillbaka och ser skorna stå där och lysa av kärlek. Greppar tag i skorna men ser att det är storlek 38.. Frågar i kassan efter 36 och dem hade det. När jag väl fick på skon sitter den som smäck! Så skön, så fin, så vacker, så ALLT! Jag är så totalt kär i skorna. Sen såg vi priset 1390 kr... Jag kan inte låta bli skorna. Jag ser ett par andra som liknar skorna fast i en annan färg. Var inne i butiken i minst 1 timme och provade båda skorna och kunde inte bestämma mig vilka jag ville ha. Att lämna skorna fanns inte för mig. Den butiken tar endast in ETT PAR av storlek 36 så skulle jag lämna dem så skulle skorna bli uppköpta på 5 sekunder. Hon i butiken sa att dessa skor har sålt som smör och att det endast finns 3 storlekar kvar och en av varje storlek sen får dem inte in fler av dessa, det går alltså inte att få tag i dem. Så då va det avgjort. Jag köpte skorna och blev 1400 kr fattigare.. Det sved i plånboken men FAN så snygga skor jag fick. Sen var servicen hur bra som helst där! Dem hämtade precis den storleken jag ville ha, tjejerna satte på sig skorna så jag kunde se hur ett annat par såg ut, dem hämtade skorna till mig och kom ut från kassan och gav mig personligen kassen i handen! Det kallar jag bra service! Men det är inte de bästa! Jag kan reklamera skorna när jag vill! Har jag haft skorna i ett år och dem kanske går sönder eller något liknande så får jag lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka! Samma sak efter 2 år, 3 år osv! HUR bra som helst ju! Den här dagen hade jag inte alls planerat att köpa studentskor, hade faktiskt tänkt ha ett par kilklackar jag hade hemma. Men när jag såg dessa skor så gick det inte att låta bli och dessa passar SÅÅÅÅ mycket bättre till min studentklänning! Jag kommer inte att visa min studentklänning innan studenten (blir lite mer spännande då). Men skorna jag köpte kan jag visa för er! :) Men inte idag, det får bli när jag har tid att ta ordentliga bilder på dem. Just nu ligger dem i tryggt förvar i skokartongen som är fyllt med rosa papper och allt :D  

Sen var min mamma så snäll så hon köpte ett par skrikrosa shorts till mig för 400 kr! Har letat efter ett par shorts med hög midja hur länge som helst men hittar aldrig några i min stil. Så helt plötsligt ser jag dessa skrikrosa shorts och mamma ser på mig hur mycket jag vill ha dem så hon går in, tar storlek 34 och köper dem haha! Provade shortsen och även de satt som smäck. KUUUUL!

Ikväll har jag ätit hemmagjord pizza med tacoköttfärs, ananas, mozzarella, skinka och massa annat gott!
För en stund sen fixade jag till mig lite. Rakade benen, smörje in mig med en speciell kräm som ska ge ett bra resultat, haft ansiktsmask osv :)

Men nu är det dags att börja plugga.. Jag har praktiskt massageprov imorgon och jag kommer faila totalt.. Jag kan inte alla 76 greppen utantill och vilken ordning dem ska vara i... Men det får gå som det går, orkar inte lägga massa energi och plugga hela natten. Kommer bara glömma mer om jag pressar hjärnan på det om och om igen. Så läser igen allt sen får jag plugga lite smått imorgon innan provet.

Så hinner inte skriva om min mösspåtagning idag men jag laddar över bilderna till datorn idag så får ni färska bilder och text om det imorgon förhoppningsvis! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0