Säger som Henning: OH YEAH!!!

Jag fick MVG på massageprovet igår! Fick 18/18 poäng, alla rätt! Så jäkla glad :D efter det så fick vi lära oss att ta bort muskelknutar. Det var kul att lära sig hur man gör det på det rätta sättet. Men satan vad ont det gjorde haha.. Min rygg är helt röd och svider som satan. Men det roligaste var att känna den speciella känslan, när hon tog i allt vad hon hade så avtog det onda efter bara någon sekund. Man sa hela tiden hur det kändes på en skala 1-10.
Efter det så fick vi även lära oss idrottsmassage. Det ska man inte göra om man ska tävla inom några timmar. Och idrottsmassage gjorde ont! Riktigt ont! Censie masserade mig och jag skrek och försökte få bort hennes händer, usch haha. Har en liten video när Jossan får idrottsmassage av mig och Censie, kanske lägger upp den här om Jossan tillåter ;)
Efter skolan umgicks jag med Censie, Elle och Jossan. Vi väntade på bussen mot stinsen och helt plötsligt står det en gubbe och stirrar genom glasrutan. Han tar sin cykel och går emot oss och är allmänt äcklig. Han ber oss att spotta honom i ansiktet?! Sen vill han att vi ska sätta oss på honom?? Tur nog kom bussen sen och utanför bussen börjar han öppna byxorna och runka. Han hade något fel i skallen, de märkte man klart och tydligt.

Idag har jag varit hemma från skolan. Min migrän imorse vägrade och försvinna så det fick bli en hemmadag. Men usch vad tråkigt det är att vara hemma. Imorrn blir det skola och då startar även 2 veckors jobbdagar, även på helgerna. Men jag är ju ledig på torsdag och fredag så det är skönt.

Men nu håller mamma på och fixar fruktsallad, ska gå ut och hjälpa henne :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0