Nu får förkylningen ge sig!

Kunde inte gå till skolan idag heller! Hostade hela natten och min röst var helt paj på morgonen så det blev till att stanna hemma..
Det var ett under att Ida och Oskar kunde höra vad jag sa i mobilen, lät som en kråka.

Men imorgon ska jag i alla fall gå! Just nu mår jag prima, hoppas det håller i sig. Orkar inte va sjuk längre! Så tråkigt att gå hemma hela dagarna.

Och en ännu sorgligare sak är att det var min sista jobbdag med sötungen igår.. Myste med oboy och pepparkakor med sötungen, hade ingen aning om att det var sista jobbdagen för i år..
Men i slutet när hans mamma kom hem så busade sötungen och jag lite. Sen slog han huvudet i bordet och då kom mamman för att trösta honom men det första han gjorde var att springa till mig! :o Jag blev helt chockad! Och inte nog med det, när jag skulle gå så började han gråta och han ville absolut inte upp i sin mammas famn, han ville busa med mig :o Saknar honom redan!  
Men innan jag skulle gå fick jag en julklapp av dem, hur gulligt!?! Har faktiskt redan öppnat det och det var en jättefint armband från albrekts guld! Usch kommer sakna dem så jäkla mycket! Fast det dröjer ju inte så länge tills vi ses igen :D Börjar jobba igen i januari, inte så långt tills dess!
Älskar mitt underbara jobb! Nu när han har blivit så stor och pratar jämt och ska busa hela tiden åhh!! :D

Sötungen för ca 2 år sen! Tiden bara flyger iväg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0