Missade dagar.

I torsdags så jobbade jag som sagt min första jobbdag och dessutom helt själv! Och shitt vad bra det gick! Det behövdes bara 10 min sen satt allt och allt flöt på så sjukt bra! I slutet blev det lite krongel med en patient men jag ordnade det, behövde prata engelska och det gick också super. Fick sluta vid 20:00 klart man blir lite sliten när man jobbar konstant och aldrig får sitta ner ^^ Man måste jobba minst 5 timmar för att få tillgång till rast så ingen rast för min del, var rätt så hungrig när jag kom hem kan man säga! När jag precis har gått ner till källaren för att lämna mina arbetskläder, går jag upp för att gå ut och vänta på att pappa ska hämta mig. Men då slår det mig.. GLÖMDE CHECKA UT! Så det var bara att springa in igen och göra de, attans! ^^ Skönt att få skjuts hem i alla fall :) 

Har även beställt kläder under veckan som har kommit, tyvärr så var allt förstort.. Men ett plagg passade så resten måste jag tyvärr skicka tillbaka.

Men men, idag har jag endast legat i sängen och kollat på film. Väldigt mysigt!
Nu ska jag även stänga av musiken och kolla på ännu en film :) Det får bli saltkråkan! :D Typ världens bästa film! Nej men, tycker om den väldans mycket :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0