Tatuering!!!

Där har ni min hemlis ;) såg på statistiken igår att det var besöksrekord! många som var nyfikna :D det började med att jag mötte min man Olli vid Väsby station så gick vi till Teds där jag fick skriva mitt namn på ett papper, sen fixade han texten åt mig. Jag var sjukt nervös och Olli bara skrattade åt mig.. ^^ sen fick jag gå in och sätta mig. Det bästa var att jag hade en tv framför mig som jag kunde koncentrera mig på! Det var självaste Ted som tatuerade mig! När jag såg apparaten han höll i blev jag rädd, en lång nål med massa sladdar i kopplade osv.. Så innan han började tog jag ett hårt tag om Ollis hand! Han klistrade på mallen först och kletade på någon smet. Sen när han började så gjorde det inte alls ont som vissa hade skrämt upp mig med! Fick också veta att jag skulle äta massa mat och socker innan så tryckte i mig mackor och en glass innan! Men de behövdes ju inte, var inte i närheten av att svimma ^^ det gick så sjukt snabbt, 5 min sen var han klar! Ollis hand var rätt så röd efteråt ^^ efter tatueringen åkte Olli och jag till stan med hennes syster. Jag gick med armen som om jag hade brutit den.. xD vi åt lunch i stan och så shoppade vi :) och jag har bestämt en sak! Varje gång Olli och jag åker till stan och shoppar så ska hennes syster vara med! Hade så sjukt kul i stan, massa skratt och roligheter!

Vid 3 behövde jag åka till sollentuna för att ha min körlektion. Idag körde jag i ett villa område med trånga utrymmen, växla upp och ner osv. Det gick jättebra! I slutet sa han att jag skulle köra tillbaka till Sollentuna igen!! Det ville jag absolut inte göra men han tvingade mig och det gick super! Massa röljus, cirkulationsplatser osv! Och sen fick jag t.o.m köra in på parkeringen och parkera bilen!! Sjukt stolt att jag klarade de! :D nästa gång sa han att jag ska köra hela tiden, från start till avslut. Annars brukar han köra till platserna och sen kör jag resten men här går det undan! Sjukt roligt, älskar att köra :D

I måndags hade jag för övrigt prov i massage, jag failade på musklerna.. Jäkla latissimus dorsi, erector spinae blää!! Men resten gick bra.

Bloggar från min iPhone nu så börjar
Bli ganska trött i fingrarna ^^ ska smörja in min tatuering och sedan kolla på film :) jag är så sjukt nöjd med den! Finns inga ord på hur nöjd jag är!!
Ni får bilder i nästa inlägg! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0