Julafton!!

Dålig uppdatering, har haft så mycket att göra innan julen och på självaste julafton kan man ju inte blogga :) Då har man fullt upp med mat, julklappsöppning och massa mys!

Min jul spenderades hos min farmor, hon gör den godaste maten ever! Finns inget/ingen som slår hennes mat. Älskar hennes fyllda ägg! Och ego som jag är så åt jag upp all mango hon dukade fram haha.. Det var den godaste mangon jag har ätit, jag kunde verkligen inte sluta äta! Men ingen annan ville ändå ha så det gjorde inget att jag åt upp alla :D
Kollade självklart på kalle anka! Det är något jag absolut inte får missa, det kommer ju en ny film varje år så :D Efter maten bjöd min underbara farmor på fruktsallad med litchi, granatäpple, passionsfrukt, äpple, päron, apelsin, mango, ananas och massa annan frukt i, sjuuuuuukt gott!

Efter efterrätten är det julklappsöppning! Jag är den s.k tomten som alltid delar ut julklapparna :D Iår önskade jag mig inget eftersom jag redan har allt :) Så räknade inte med att få så många klappar, men där hade jag fel. Haha, min bror blev lite avundsjuk när jag fick så många klappar ;) Blir som ett barn på julafton!
Jag fick massa fint! Fast jag inte hade önskat mig något, ska visa de jag fick sen! :) Eller en sak önskade jag mig som jag även fick! Och det var ett nytt duntäcke :) Har ju två täcken i min stora säng och de andra börjar bli så tunt och slitet så fick ett nytt, glaad! :D

Iår hade jag köpt speciellt många julklappar till pappa. Han har varit så snäll och gett mig en iphone i present och betalat mitt sl + kort! Tyckte han förtjänade massa klappar iår så köpte en glassmaskin till honom som han blev överlycklig över. Fast han blev ännu gladare över pizzaskäraren som jag köpte. Den liknade ett riktigt verktyg, alla skrattade åt de. Tror pappa kommer använda den flitigt under åren :D
Sen köpte jag ett par skinstövlar till min mami :D Men dumma affären hade inte tagit bort prislappen under ena skon så mamma såg priset.. Hon blev chockad över priset som var 2200:- fast nu går hon runt i skorna hela tiden, även inne ^^ Så kul när ens föräldrar blir glada över vad man har köpt! :)

Efter alla julklappar är det fika (jag var helt proppmätt men känner mig dum om jag hoppar över det när hon har ansträngt sig så). Efter fikat kändes jag 10 kg tyngre!
Varje jul har vi en tradition har mäta Jeppe och mig om vi har växt :) Jag har tyvärr inte växt.. Står fortfarande på 164 men jag är nöjd ändå :)

Min jul har varit jättemysig och bra! Men den är inte över än, imorgon ska jag till min mormor och fira jul med henne :)
bilder får ni i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0