Sista dagen på året!

Känns lite sorgligt faktiskt. 2011 har varit ett både bra och dåligt år, i början sög det riktigt hårt och sen började det bli lite bättre men då den 22 juni kom slaget mot mig än en gång. Det värsta som kunde hända med mig just då hände.. Jag har fortfarande inte smällt det och det svider och värker om satan. Nu i slutet av året har det varit mycket bättre, skolan har gått bättre än nånsin för mig, jag har fått ytterliggare 2 jobb som jag stortrivs med! Jag har kommit närmare människor och tagit upp kontakten med en nära killkompis till mig och tagit tag i körkortet.

 Jag hoppas att 2012 blir ett mycket bättre år. Jag är nöjd med 2011 men det kunde ha varit bättre om man säger så! Nog om det! Igår var jag i stan med Olli, gick upp sjukt tidigt för att den ungen ville vara i stan innan alla affärer är öppna! ^^ Jag hittade som sagt en superfin jacka som jag är tokkär i, sen köpte jag även en tröja som jag faktiskt ska använda ikväll på nyår :) Vi åt lunch i stan sen träffade vi Ollis dejt ;) Gick väldigt bra för dem! Efter det så åkte så var jag tvungen att åka och jobba på ks! Olli åkte med mig ända dit snäll som hon är. Jobbet var lugnt i början sen dök det upp så mycket jobb att jag behövde hjälp! Men det gick superbra och jag hade saker att göra hela tiden, så det var bra! Efter jobbet mötte Olli mig vid ks så lämnade jag hennes nya busskort som vi hade fått. Sen kom pappa och hämtade oss så skjutsade vi Olli till tåget! Jag var verkligen VRÅLHUNGRIG när jag kom hem, åt tacos framför guldkompassen och blev väldans mätt. Så går det när man inte får någon rast på jobbet!

Mr. ringde och väckte mig imorse så jag är ganska trött just nu ^^ Har i alla fall precis duschat och ska snart packa väskan och klä på mig. Åker om en timma så har inte så mycket tid på mig! Men lovade ju att blogga ordentligt innan jag åkte och nu höll jag det äntligen! ^^ Sover som sagt över hos Censie så blir ingen bloggning på nån dag nu! Tar en buss vid 5-6 imorgon på morgonen för att jobba, hur orkar jag?

Gullig kiwi jag åt igår, liknar ett hjärta lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0