Sjukt rolig kväll!

Skolan gick fort.
Efter skolan åkte jag hem och bytte om sedan åkte jag till stuvsta med Censie där vi mötte Alex och pratade lite. Efter det mötte vi Olli i stan så gick vi och käkade supergooood maaat!! Efter det så gick vi runt i stan lite. Till sist så tar Olli upp en lapp med hennes nr på och eftersom Olli är sjukt kär i en tjej som jobbar i stan så tog jag lappen och gick in i affären. Det så sjukt pinsamt, att ge en lapp med nr på är typ som "får jag chans på dig" så jag skämdes sjukt mycket xD Men Censie följde med mig och vi filmade hela grejen. Men problemet var att hon var så jäkla svårfångad!! :o
Antingen hjälpte hon en kund eller så hade hon händerna fulla med kläder. Hon sprang även ifrån oss hela tiden och varje gång hon såg oss så log hon så Censie och jag skämdes ännu mer.. Vi följde liksom efter henne och väntade på bästa tillfälle, gömde oss bland kläder och skrattade ihjäl oss.
Försökte ungefär 7 gånger men lyckades aldrig pricka in ett tillfälle! Och ute i kylan står Olli medans Censie och jag är inne i affären och försöker få tag på Ollis kärlek haha!
Men till slut så kommer det ett tillfälle då hon är ensam och endast har kläder i ena handen så jag tog chansen och gick fram till henne medans Censie filmade. Tyckte det var så jäkla pinsamt så jag kläcker ur mig "Här får du en present från min vän Olivia Dahl, hon brukar umgås i vårat sällskap" Haha åh herregud... Hon svarar då "Jahaja, tack" och så log hon hela tiden och skrattade.
Kan säga att det var sista gången jag gick in i den affären!! Vi var inne i affären i hela 35 min!! När vi kommer ut till Olli så skojar vi med henne och säger att tjejen vill att Olli kommer in. Då blir Olli helt röd i ansiktet och vet inte vart hon ska ta vägen, hon börjar fixa med håret och allt. Haha, så roligt att se sin vän kär :D Hoppas bara på att tjejen hör av sig till Olli haha.. Slår vad om att Olli ligger vaken och håller stenkoll på mobilen ;)

Haha, det var så sjukt kul! Vi fick ca 7 filmer som vi ska klippa ihop och lägga upp på fb ;) kan lägga ut filmen här också när vi har klippt klart!

Nu ligger jag i sängen och pratar med Mr. i mobilen :) Jag måste strax sova för imorrn är det mega party hos Evelina! 18 års fest med ca 40 pers. Jag möter Censie innan så åker vi tillsammans dit, allt är fixat förutom klädsel! ^^ Om det inte var så jäkla lerigt och slaskigt ute så skulle jag ta mina nya skor, men inte det..!

Åh herregud, igår köpte jag världens KNÄPPASTE plagg!!! Tyvärr så kommer jag absolut inte att visa det i bloggen! Haha, var bara tvungen att skriva det! ^^
Imorrn åker även päronen iväg till sandhamn och sover över där, avundsjuk! Massa spa, bad och härligheter får dem..!
Men nu ska jag avsluta samtalet med Mr och sedan kolla på film! :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0