Vilken dag!

Kan väl börja berätta om min dag! Jag vaknade och åt frukost, solen sken och det var varmt ute. Helt plötsligt när jag öppnar garagedörren för att ta ut moppen så börjar det spöregna. Linda komer gåendes helt blöt, vi blir osäkra på att åka först men sen säger vi till varandra "äsch vi kör, det är bara vatten" Så vi snabbar oss att ta ut moppen, starta den och sedan åka iväg. Linda och jag hinner bara till stationen innan våra kläder är helt genomblöta.. Vi bara garvar och struntar i det. Jag kör försiktigt eftersom att det kan vara halt att åka på vägen när det regnade så mycket som det gjorde.
När vi är i rotebro så slutar det att regna, så resten av vägen till rösjön hinner Linda och jag torka. Vi sätter oss vid hopptornet och väntar på "S" och "J". När det har gått 30 min smsar vi och frågar hur långt dem har kommit. Och då smsar dem tillbaka och säger "haha, vi har gått lite vilse. Vi tog åt höger när vi klev av bussen, och nu är vi långt ute i skogen" Hahahahha, stackars småpojkarna xD Tillsist lyckas dem hitta rätt!
Alla sitter uppe på hopptornet och snackar och äter picknik ^^ Jordgubbar, rosé, baguette, mjukost osv :) Linda och jag dricker självklart inte! Vi mumsar i oss jordgubbarna istället ^^ Sen vill dem prova min moppe, men jag tvekar. Tillsist drar "S" upp mig och drar mig ner för trapporna xD Men jag lyckas slingra mig ur.
Vi gjorde faktiskt inte så mycket mer, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt mysigt, alla skrattar hela tiden och det vart aldrig tyst. Linda är flummig som vanligt ;) När "J" flörtade med Linda så dissade hon honom hela tiden xD
Hahah vi hade det riktigt roligt i alla fall, och det hade dem också eftersom att "S" smsade mig för en stund sen och sa att dem hade det trevligt med oss :) Synd bara att det inte var något badväder.

Nåja, vi var hemma vid 6 tiden. Skyndade mig in och bytte om, sen tog jag 18:13 tåget. Mötte Olli på tåget, vi åkte till kista och åt mat där. Kollade i affärer och jag köpte en superbra grej! :D Ska visa sen när jag har provat den ;) Roligare då, så ni får vänta ett par dagar tills jag har testat den ;) Linda vet vad det är i alla fall! Hon och jag ska inviga den i veckan hoppas jag!
Men nu ska jag avsluta detta inlägg och börja skriva om resan som jag aldrig har haft tid att skriva om!

Provade skor inne i kista, kostade endast 60 kr. Men när jag såg storleken blev jag chockad!  



34!?!?!?! WHAT!!!! Ofta jag kan ha skor med storleken 34!!!! hahah illa..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0