The voice.

Har inte bloggat på hela helgen, jag har mina små anledningar. I lördags så var jag i stinsen med mamma, köpte ett par superfina jeans + ett linne. På kvällen så åkte jag in till stan med Olli, vi tänkte äta i kungshallen men det var kö ända ut för att ens komma in där så det fick bli donken än en gång! Inne på donken så mötte vi Vanessa och jag mötte David, jättekul att få se honom igen :) Han jobbade för fullt så vi hann inte prata.
När Olli och jag satt och åt så slog vi vad om 50 (spänn) när donken stängde, vi såg ju tiderna lite smått fast dem var bakåtvända och man såg knappt vad det stod. Men jag var så bombsäker på att jag hade rätt, hade inga tvivel alls, såg klart och tydligt att det stängde vid just den tiden jag gissade på. Men sen.. Självklart hade jag fel, jag har fortfarande inte smällt det.. Hur jag kunde se just dem sifforna. Men Olli förstod precis när jag förklarade, men hon har inte fått sina 50 (spänn) ännu, det ska hon få på måndag!

Nåja, efter det gick vi till kungsan och kollade på the voice. Vi fick en otroligt bra plats trots att vi kom när hälften av tiden hade gått, vi stod på en trappmur kan man säga, vi såg både scenen och tv-skärmen. Man var tvungen att skrika för att höra varandra, sen så sjöng Olli och jag så mycket att min röst försvann typ. Men det var faktiskt roligt, Chris medina kom dit och sjöng! Spelade t.o.m in de, han är så sjukt bra enligt mig! Sen så kom ju också Sean banan dit och visade röven inför alla..! Haha, där fick man säg ett gott skratt.
Olli och jag tog lite nattmat sen åkte vi hem, var hemma vid halv 1 ungefär.


Så fint! Måste nog varit några som har gift sig som har suttit i den :)





Det flög en helikpter i luften hela kvällen som hade en banderoll som det stod en massa grejer på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0