Dålig natt

Fy vilken dålig natt jag har haft. Typ 30 min efter att jag gått och lagt mig börjar hjärtat slå fort, jag blir illamående och skakar i hela kroppen. Springer upp och spyr, ramlar ihop på toan och blir sittandes där ett bra tag. Benen ville inte sammarbeta så fick krypa in till rummet igen, såg ingenting för synen försvann av någon anledning. Det blir lite bättre när jag lagt mig i sängen igen men hela natten har jag mått illa och noll kraft i kroppen. 
Eftersom jag inte spydde mer så tror jag inte att det är magsjuka. jag tippar på att jag tog lite för mycket insulin till kvällsmålet som gjorde att blodsockret blev alldeles för lågt. Då brukar min kropp reagera så här. Men jag vet inte säkert, nådde inte BS mätaren.. 
 
Så idag har jag varit sängliggande hela dagen. Har druckit vatten som jag har fått behålla och har inte mått illa mer heller. Men jag är riktigt svag i kroppen. Bara att hämta vatten i köket tar all kraft jag har. Måste lägga mig ner sen och vila. Ätit har jag inte gjort men tänkte vänta till kvällen för just nu är jag inte sugen på något alls. 
 
Andra gången det blir så här på en vecka. Alltid på natten och 30 min efter jag gått och lagt mig. Måste verkligen få igång min freestyle libre nu.. 
När man mår dåligt kommer alltid den här lilla bönan och tröstar en. Hon förstår mer än man tror <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0