58 timmar

Nu har jag jobbat klart mina 58 timmar på 5 dagar. Inte jobbat så många timmar på så få dagar innan och det kändes i slutet. Sista nattpasset var jag trött och ont i huvudet. 
Kvällpass + nattpass i fredags gick faktiskt helt okej. Jag var illamående när jag vaknade efter 3 timmars sömn men sen när jag kom till jobbet så rullade det på. Hade turen att få ha ganska friska barn så det har varit lugnt på min sal hela veckan. 
 
Men nu är jag ledig i 2 dagar. Så skönt att få sova med Molly igen, hon blir verkligen ledsen när jag åker till jobbet på kvällarna. Och när jag är borta så vill hon ändå sova i min säng. Ibland försvinner Molly och då är hon alltid i mitt rum i sängen. Det är liksom hennes plats och det märks att hon vill vara där. 
 
Ikväll var jag en sväng hemma hos Linda och hälsade på Deniz. Och när jag kom hem hade Molly varit lite lös i magen och hann inte ut. Så hon hade blivit så orolig och skämts så mycket så hon hade gömt sig i mitt rum hela kvällen. Lilla hjärtat! 
Så nu ska jag gosa ner mig bredvid henne och titta på serier. Imorgon ska jag hämta mina freestyle libre sensorer som har kommit på posten. Sen får vi se vad jag hittar på! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0