Checkar ut

Helgens jobb är över och mitt heldagspass är över. Nu börjar mina kollegor bli sura på mig för att jag jobbar för mycket, känner själv att det har varit för mycket de senaste veckorna men nu får jag lite tillbaka. Eftersom jag jobbade heldag idag istället för ett enkelt dagpass så blir jag ledig imorgon, vilket betyder att jag är ledig i EN HEEL VECKA! Sjukt otroligt för att vara vården! På torsdag åker jag iväg och böjar känna lite stress inför packningen haha, hatar att packa och speciellt när jag ska ta med mig diabetesgrejerna, glömmer jag något är det kört. 
 
Helt slut nu efter idag och helgen, var ute i lördags dessutom så nu står ögonen i kors nästan. Imorgon får jag sova ut äntligen! Sen måste jag iväg och handla lite inför resan, min iphoneladdare håller på att gå av, vill inte åka med en halvtrasig laddare. Sen handla lite nödvändigheter, såsom torrschampoo, dextrosol att ha med mig i fickan och ja, lite sådant. 
 
Imorgon ska jag också ringa ett par samtal. Tur att jag är ledig två dagar nu innan resan, hade blivit stressigt med allt annars. 
 
NU ska jag titta på missade serier, måste njuta lite av att jag är ledig och får sova ut. 
Lovar på heder och samvete att jag ska berätta om resan imorgon och även om min fantastiska helg! :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0