Spex.

Imorgon ska vi ha skolfoto i skolan. Min klass ska ha spex och jag ska klä ut mig till kille xD Jag har lånat kläder av Jeppe, hans jeans är är alldeles för stora, måste ha toffsar för att hålla upp byxorna xD Men jag såg faktiskt ut lite som en kille! Ska ha keps och mega solglasögon. Haha, vet inte om jag vågar visa bild.. Det braiga med mig är att jag har så pass små bröst att dem inte syns när jag tar på mig Jeppes stora t-shirt ^^ Skulle bara ha haft lite mer muskler på armarna, då hade alla bitarna varit på plats!

Förutom skolfotot så har jag en superlång dag framför mig imorgon.. Pågrund av skolfotot går min sovmorgon bort imorgon, jag har även massage imorgon i 2.5 timme ända till kl 17:00. Måste stressa hem efter det för att min kurs börjar 18:00 och håller på i fem timmar så jag är hemma ungefär 23:00!! Kommer vara totalt sliten.. Men det är sådant man får stå ut med ibland..

GAAASSHH! OM CA 1.5 TIMME BÖRJAR JAG MED MIN HEMLIS HÄR HEMMA! Måste vara uppe till minst 12 innan jag får sova, sen så måste jag upp varannan timme, vilket gör att jag får Uber lite sömn och jag som ska hålla på med grejer hela dagen.. Nåja ja :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0