Me älska teckenspråk!

Gash vad rolig teckenspråkslektionerna är!!! Älskar onsdagar då vi har HELA 1.5 timmes teckenspråk! Haha okej.. Där överdrev jag lite men det är faktiskt grymt roligt! Jag jobbar med Johanna, vi gör övningar ihop och det funkar superbra, gör jag fel så säger hon till och samma med mig om hon gör fel ;) Vår lärare är så himla "chill" om man säger så, han är lugn hela tiden och lär ut så himla bra. Han är både döv och stum så det gäller att både vi och han förstår oss men det har inte varit några problem alls för någon av oss :)
Idag haed vi som sagt ett muntligt test, jag var först ut. Shitt vad nervös jag var, jag skakade jättemycket men det gick superbra! Kunde allt :D Och det bästa är att, innan teckespråkslektionen började idag så kunde inte jag alfabetet (på teckespråk dåra), efter nån halvtimme sitter jag och stavar svåra ord till Johanna på teckenspråk! OM jag blev stolt! Kollar fortfarande lite på händerna men annars så kollar jag endast på Johanna och stavar och snackar med händerna ;)
Han testar oss hela tiden, vi får ca 10 min på oss att öva på olika saker sen testar han oss fullt ut. Han skrev alfabetet på tavlan så skulle man göra det inför honom, det klarade jag utan problem, efter det så skrev han upp nr 1-10 och då tecknade han med händerna och så skulle vi skriva ner vad han sa på teckenspråk, det var lite svårare men jag klarade det bra i alla fall :D Kan säga att, utan Johanna så hade jag inte kunnat så här mycket på teckenspråk, hon lär mig hela tiden, supersnäll tjej :D

Annars flöt dagen på, masserade Olli under hela lunchrasten, sista lektionen satt jag Censie och jag säger bara "why pöt" hahahahah.. Det är nog bara Censie och jag som förstår det roliga i de orden xD Shitt vad vi garvade!

Nu har jag i alla fall duschat och kollat klart på bonde söker fru.
Imorgon gäller det!!! Kl 14.30 ska jag vara i stan! Då är det absolut sista mötet på ett år, ska sedan fortsätta hemma under ett år, så om ca en vecka är jag HELT KLAR :D Då kommer man se resultatet!
Jag har ett par kompisar som tror saker ;) Censie och Johanna tror att jag ska skaffa insulinpump, Ida trodde tatuering/piercing, Olli säger att hon vet, fast jag själv kan säga att hon vet inte ett skvatt om det här ;) Så tyvärr älskling ;)

Haha nä, nu blev det här inlägget långt.. hehe :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0