29 september.

Fixar en tillfällig design just nu, känner att jag vill ha bort min gamla design nu. Skolan idag har varit väldigt chill om man säger så. Har pluggat på mitt projekt, skrivit klart svenska C läxan, skrivit projektplanen, gjort en utvärdering osv osv osv. 

Igår hade jag min egan idrottslektion. Det var jäkligt svårt att ta hand om över 40 elever ^^ Men det fixade sig rätt så bra :) Fick hjälp av Leo och Henning med att plocka undan tjockmattorna, hade aldrig klarat av det själv haha ^^

Har precis duschat och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Ska strax gå upp och kolla vilka som går vidare i idol sen ska jag ner och fixa med hemlisen. Inatt kommer det göra ont, men det är bara att härda ut! I helgen får jag vila från smärta och gå upp varannan timme i alla fall! Sen kör jag igång på söndag kväll och då är det sista veckan!

Imorgon ska vi till älvsjömässan, ha någon föreläsning sen slutar vi. Efter det blir det nog att åka hem och sova en stund sen åka till mammas jobb och sedan åka och handla med henne.
Egentligen skulle Jeppe komma hem imorgon men det är någon orkan i Hong kong så flyget är försenat, tycker han kan komma hem nu! Vill se vad han har köpt till mig :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0