Söndag.

Imorgon åker min bror till Hong Kong i tre veckor.. Kommer faktiskt sakna honom, har aldrig varit utan honom längre än 2 veckor, men han har lovat att köpa något till mig där :)

Imorgon är det en lång dag som gäller för mig.. Jag går till 17:00 imorgon. Har både Svenska C och sen massage i 2,5 timme. Vilken tur att jag har gjort min svenska C uppgift i alla fall! Haha, om jag fattade det rätt så ska vi ligga halvnakna på massagebordet imorgon, alltså utan tröja och även bh? Hehe, vi får se hur det går!

Min helg har varit bra, igår på dagen var jag med Linda i täby centrum, köpte en tröja + knästrumpor där. På kvällen var jag ensam hemma, lagade en jättegod middag till mig själv och sedan så bakade jag egen blådärspaj! Kollade på fångarna på fortet och bröllopsduellen som gick på tv4.
Jesper hade fest där nere så jag höll mig där uppe hela kvällen, men han är så snäll som kommer upp lite då och då och ser till att allt är bra med mig ^^
Nåja, idag har det varit en seg söndag. Åkte en sväng med mamma och pappa till båten för att kolla till den sen så har jag bara varit hemma och kollat på film. 
Nu ska jag i alla fall lägga mig ner i sängen och kolla på bridesmaids som just nu går på bio ;) hehe lyx, nyduschad och ren är man också! Har en liiiiten sovmorgon imorgon till 10:30 så jag hinner säga hejdå till min bror som åker hemifrån halv 10!

Värsta kocken!



Med spotify dunkandes i högtalarna i bakgrunden går det såååå mycket bätte att laga mat :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0