Redan oktober imorgon!

Sjukt vad tiden går fort, om ca 1.5 månad fyller jag 18! Om ca 3 månader är det julafton och nyår!

Idag är det fredag äntligen! Min dag har varit superbra. Började med älvsjömässan där det var proppat med folk. Det var personer från UF-företag som föreläste om allt möjligt. Det var sjukt kul och verkligen en upplevelse! Och så klart intressant. Men jag ska inte starta ett UF-företag med mitt projekt men det var ändå kul :)

Efter 2 timmars föreläsning så åkte jag och Olli till stan och käkade sen kollade vi runt i affärer. Olli köpte en jacka men jag hittade inget, tur det kanske?
Efter det åkte jag till mammas jobb så åkte vi och handlade. Åt så himla god middag! Grillade kyckligfileer, friterade pommes och friterade mozarella (åh, vad heter det.... typ sånna man kan köpa på donken och burger king fast 10 gånger så godare). Åt så mycket att magen sprack nästan.

ÅÅHHH, JEPPE KOM HEM IDAG! När mamma och jag kom hem så såg vi en stor väska och massa saker utspridda på terassen, då sprang mamma och jag upp till Jeppes rum och kramade sönder honom. Haha, shitt va jag har saknat honom! :D Han är den som är uppe halva natten, den som springer upp och ner för trappan konstant, den som alltid ska snoka i allt osv osv osv osv..!!!
Han har köpt så himla mycket fint! Jag fick ett armband och en väska från JIMMY SHOO!!!!!! Alla som vet vem Jimmy shoo är vet hur svindyra hans saker är. Den är vinröd, den är lagom stor och är både en handväska och axelväska, älska!
Har pratat hela kvällen med Jeppe, hela familjen satt i köket och lyssnade på när Jeppe berättade om resan. Sjukt hur mycket jag har saknat honom!

Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. Det här är första natten på hela veckan jag får sova! Slipper gå upp varannan timme! Har levt på vatten och bröd hela veckan, innte bokstavligt talat då men..
Imorgon får vi se vad dagen bjuder på :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0