Fortfarande smetig på ryggen.. xD

Haha dagen har varit bra idag. Började med en liten sovmorgon, vaknade av en bror som hade resfeber han tjatade hela tiden om "hur ska du klara dig utan mig, snart åker jag, snart åker jag, snart åker jag" Haha, gav honom en bamsekram innan jag åkte till skolan.
Hade svenska C idag, redovisade min hemläxa och det gick bra förutom att jag blev irriterad på vissa saker men vi skippar detaljer nu! Sen fick vi en till hemläxa haha.. Sista lektionen hade jag massage i 2.5 timme.. Men det var skitkul kan jag tala om för er! Vi hade en superkort teori lektion i början om olika muskler, vi ska kunna över 100 muskler typ haha..
Sen började vi ta upp massageborden. Jag jobbade med Bella och Censie, Censie fick inte få massage så hon hjälpte mig och Bella istället. Jag fick börja på massagebordet, av med tröjan.. sedan av med bhn xD Men shitt vad skönt det var att få 30-60 minuters massage! Fick dessutom dubbelmassörer, Censie jobbade på ena sidan och Bella på andra. Haha, censies första kommentar "du är så smal, man får inte tag i något" haha. Bella gjorde lagomhårt, sen kom Censie med sin kraft i händerna xD Men båda var superbra :D Jag kunde knappt prata, blev så himla avslappnad.. Efter massagen såg jag ut som en tomat i både ansikte och rygg. Man blev jäkligt hungrig av att få massage märkte jag :o Jag är fortfarande väldigt kletig på ryggen av smörjan vi använde ^^ Har även svart färg kvar på ryggen (vi målade med pennor på ryggen för att lättare komma ihåg alla muskeldelar så det blev lättare att göra massage). Den som känner sig vågad kan gärna få massage av mig imorgon :D Av med kläderna bara, och va beredd på att bli kletig på ryggen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0