flygande hår av bas!

Igår var jag i täby en sväng, sen smsar Olli och frågar vad jag gör och det visar sig att hon också var i täby så vi möttes upp, åt sushi och sen åkte vi vidare till barkarby och slutligen bromma. Blev en heldag med massor av kul. 
 
Idaghar jag fixat lite hemma och på kvällen var jag iväg med Olli och åt i kista sen gick vi runt lite där. 
 
Kom hem därifrån vid 8 på kvällen och så tog jag av mig skorna och sen hör jag ett högt billjud. Visste redan då att min killkompis var här med sin bil. Blev att ta på sig skorna igen och gå ut till honom. Alltid roligt när han kommer förbi, vi snackar jämt om bilar med varann haha. Han visade mig ett par snygga fälgar som passar till min bil. Sen kopplar han i sin telefon i sin bil, öppnar bakluckan och sätter på musik. Jag bokstavligt talat dog, basen, rysningar på hela kroppen! Så grymt ljud och bas aldrig hört något liknande. Hela hans baklucka är proppade med baslådor och högtalare. Sen säger han att jag ska sätta mig i bilen, han stänger båda dörrarna och sätter på musiken. MITT HÅR FLÖG I LUFTEN! Basen är så stark att min hår flyger i luften, som att det skulle blåsa i bilen haha! Heeeelt otroligt, satt där och hade gåshud på hela kroppen. Ville aldrig gå ur bilen, aldrig känt något liknande. Går inte att beskriva hur det kändes haha! Inte bara håret som flyger, hans ruta hade pajat av hans bas i bilen, då är det en hejdundrande bas alltså!! Och så säger han "jag är inte klar, ska fixa mer bas" haha vaaaa??? Mer bas?? Shitt räcker det inte med mitt hår som flyger och glasrutor som går sönder hahah! Så jäkla glad att han kom förbi utan att ens veta om jag var hemma, behövde den där basen tror jag.
 
När hans semester är slut åker jag med min bil till honom så får han fixa lite mer bas i min bil. Kommer absolut inte fylla min baklucka med baslådor men mer bas ska jag allt ha.
 
Åhh kan bara tänka på när jag satt i hans bil, vet inte vad som hände med mig men nått hände, den där basen åhhhh gååshud. Går inte att förstå, går inte att förklara! Den där basen var magisk! 
 
Haha nu ska jag sluta, annars kommer jag inte kunna sova är helt uppe i varv. 
Ska hitta nån bra film att se på, kommer nog drömma om hans bas inatt! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0