Getingbo

Åh herregud vad jag och pappa fick spring i benen när en flock getingar hoppade på oss! 
Pappa och jag var ute i trädgården och högg av grenar från träden. Plötsligt kommer ett gäng getingar och ger sig på oss, pappa och jag springer allt vad vi har in och stänger dörren men den följde efter oss, vi springer fram och tillbaka och till slut ut genom nästa dörr men de jäklarna gav sig inte! De sög sig fast på våra armar och vägrade lämna oss ifred. Till slut får vi bort dem men då har pappa redan fått ett getingstick, jag slapp undan. Efter en stund går vi ut igen och då ser vi att i de trädet som pappa och jag höll på vid, var det ett big mama getingbo, lika stor som en fotboll. Alla getingarna låg utanför boet, redo att flyga på oss om vi kom för nära. Shitt vad vi skrattade, vi var så rädda, aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv, aldrig sett pappa springa så snabbt heller hahaha!! Vi slängde alla verktyg på marken och sprang iväg haha, måste sett roligt ut! 
 
Snart är det dags för mitt första nattpass efter semestern. Känns roligt faktiskt, längtar efter att se om jag känner igen några bebisar, speciellt en bebis som jag var kontaktperson till som jag har haft i 4 månader, för deras skull hoppas jag att dem har fått åka hem men hade varit roligt att få se sötnosen och föräldrarna igen. 
 
Nu ska jag packa det sista inför natten, äta lite mat och sen chilla resten av tiden innan jag ska börja åka. Måste komma ihåg alla 5 olika koderna till dörrarna också haha. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0