Första nattpasset imorgon

Är lite nervös faktiskt. Man vet ju inte hur man kommer reagera. Kommer man sitta och halvsova om det är lugnt eller kommer man va pigg. När ska man sova dagen innan, ska man sova hela dagen eller räcker det med natten osv osv osv. Det är sånt man får ta reda på vart efter. Jag tänker testa nu att va uppe till kanske 2-3 och sen försöka sova väldigt länge imorgon, äta lunch och sen om jag kan, sova mera. Vet inte om jag blir tröttare av det men det lär jag märka sen. 
Har laddat upp med godis, dricka och en macka om jag blir hungrig och det lär jag nog bli eftersom passet är hela 10 timmar. 
 
Ska i alla fall bli spännande. Om nattpass är något för mig så kommer jag vid nästa schema period lägga många nätter. Otroligt bra OB och sen jobbar man färre dagar pågrund av att man jobbar så många timmar på nätterna. Hoppas nästan på att nätter är min grej, fast vill inte bara jobba nätter, kanske max en vecka sen resten dagpass + kvällar. 
 
Så vi får se helt enkelt! Förväntansfull är jag. Och skönt att jag får sova rejält imorgon, är fortfarande trött efter den här helgen. Är automatiskt ledig på tisdagen då, tänker max sova till 14.00 (6 timmar) eftersom jag jobbar dag på onsdag, vill inte vända på dygnet! 
 
Så nu ska jag titta på serier och mysa, tog en liten powernap vid 8 förut på en timma så förhoppningsvis kan jag hålla mig uppe ett par timmar till. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0