Tidig födelsedagspresent!

Nu är halloween helgen över, superskönt för mig som har jobbat varje dag sen i fredags. Riktigt usla pass. Fredag och sen hela helgen + måndagen. Man känner sig mycket tröttare, alla andra är hemma, man hittar på grejer när man kommer hem eftersom det är helg och man somnar lite senare dessutom. 
 
Men det ha funkat ändå, är bara riktigt trött just nu. Hade inte orkat en dag till men tur nog är jag ledig imorgon! 
Jobbade kväll i fredags, rullade på bra, var riktigt lugnt. I lördags jobbade jag dag, som också rullade på bra. Sen när jag kom hem så åkte jag en sväng med mamma och mormor till stinsen. Vi går upp på övervåningen för att gå ett varv innan vi går och handlar mat. Mitt i när vi står i en butik så tjuter ett larm och personalen säger "åh nej, inte brandalarmet". Haha johodå, det tjuter i hela stinsen och alla får typ panik och springer ut. Det skriks i högtalarna att alla måste ut och det är fort. Alla butikerna stänger ner. Så det var bara att gå ner till bilen och ta sig ut då haha. Kaos när alla skulle ut också. Det var en upplevelse må jag säga! Brandbilarna kom efter bara 2 minuter, det var snabbt! Vi fick handla på ica maxi istället haha. 
Direkt när vi kom hem därifrån så åt jag snabbt och sen somnade jag vid 7 på kvällen haha.. Och sov hela natten ända tills alarmet ringde 05. 
Jobbade alltså dag i söndags och även idag. Så nu är jag trött på att gå upp 05 varje dag! Hade bilen hela helgen så det var superskönt att ta den till jobbet. 
Har varit en liten pluggdag på jobbet för min del idag. Gjort 7 obligatoriska prov som jag klarade av. Och varit på föreläsning om lungsjukdomar. Men jag nickade till lite grann pinsamt nog. Gått upp 05 tre dagar i rad och så har jag jobbat hela dagen och föreläsning är i slutet av dagen, så inte konstigt att man är lite trött hehe.. 
 
Till rubriken då! När jag kom hem i söndags så ligger det en stor kartong på min säng. Jag fyller år om mindre än två veckor så det var en tidig födelsedagspresent som jag fick av mamma och pappa! Det jag fick var en ny tv! 
Min gamla tv pajade för några veckor sedan, den bara slocknade och gick inte att få igång igen. Så jag frågade pappa om han kunde följa med nån dag och titta på en ny tv, kan ingenting om sånt. Men så fick jag en av honom och mamma istället! Såå glad! Kunde inte fått någon bättre present. När man var mindre önskade man sig massvis med saker, nu måste man kämpa för att ens komma på något man vill ha haha. Men mina päron var bra på att läsa av mig! :) 
 
Nu ligger jag halvt utslagen i sängen. Så underbart att vara ledig imorgon. Sova ut, äta en god lunch och bara mysa hela daaagen. Sen jobbar jag ända fram till fredag och därefter ledig i helgen! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0